Portrait of two businesswomen working with papers and calculator in office

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei publice de execuție de inspector clasa I grad profesional superior la Compartimentul financiar contabil, salarizare și informatică din cadrul Serviciului financiar-contabil, resurse umane, administrativ, strategii și implementare programe al  Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei, Tîrgu Mureş, str.Gheorghe Doja nr. 9, în data de 17 septembrie 2019 ora 1000  –  proba scrisă.
Data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 16.08.2019-04.09.2019 la sediul instituției, Târgu Mureș, str. Gheorghe Doja nr.9, cam.3 și vor conţine documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din Hotărârea Guvernului României  nr. 611/2008.

Informațiile din anunțul publicat în M.O, bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului  se afişează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor : Tîrgu Mureș, str. Gheorghe Doja nr.9, cam. 3, tel.0365-430859, int.110, [email protected], persoana de contact Vita Ibolya, inspector.

Articolul precedentPost important scos la concurs de Primăria municipiului Târgu Mureș
Articolul următorFOTO/INTERVENȚIE CU SUFLET: Trei căței aruncați într-un canal, salvați de pompierii mureșeni