Primăria Sighișoara anunţă scoaterea la licitație publică deschisă, în vederea concesionării, a imobilului „Turnul Croitorilor”, în vederea amenajării ca spațiu cultural-expozițional și educațional.

Prin concesionarea imobilului „Turnul Croitorilor”, se urmărește întreținerea și protejarea construcției – monument istoric, atragerea de venituri suplimentare la bugetul local, precum și dezvoltarea turismului și, implicit, a economiei municipiului.

Caietele de sarcini se pot procura începând cu data de 15.11.2019.Termenul limită de depunere a ofertelor este data de 13.12.2019, ora 1300, la registratura Municipiului Sighișoara.

Caietul de sarcini, inclusiv toate documentele necesare licitaţiei se pun la dispoziţia solicitanților contra cost, la o valoare de 50 lei, și se pot obține de la sediul Municipiului Sighișoara, camera 33, sau pot fi trimise prin poșta electonică după achitarea taxei.

Taxa de participare la licitație este de 100 lei. Deschiderea şi evaluarea ofertelor va avea loc în data de 16.12.2019, ora 1000.

Comunicarea rezultatului licitaţiei se va face până la data de 19.12.2019.

Articolul precedentSafety car-ul Jaguar F Type sport și Cabral promovează județul Mureș
Articolul următorRectificarea bugetară a Târgu Mureșului, amânată pentru ședința Consiliului Local de la sfârșitul lunii