După o lungă absență din prim planul vieții publice mureșene, primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, iese la rampă cu o postare pe pagina personală de Facebook, în care face o analiză a scenei politice actuale, în care identifică o „sectă care uluiește prin atitudinea ostilă, în timp ce aspectele ce țin de îmbunătățirea calității vieții omului sunt total ignorate”. În același timp, primarul Târgu Mureșului promite să ducă la bun sfârșit proiectele orașului.

Redăm integral mesajului primarului Dorin Florea:

<<Este inacceptabil faptul că viața politică din România a ajuns să se rezume la limbaj suburban, grobian, blocaje și atacuri murdare între putere și opoziție. Toate acestea nu fac altceva decât să devieze atenția publicului de la importanța realizării marilor proiecte de țară.

Spațiul public este ocupat de această „sectă“ care pur și simplu te uluiește prin atitudinea ostilă, în timp ce aspectele ce țin de îmbunătățirea calității vieții omului sunt total ignorate. Pe cei ce acționează astfel nu pot să îi caracterizez altfel, decât ca fiind oameni mărunți, cu apucături aflate mult sub demnitatea umană.


Așa cum mă cunoașteți, voi continua să duc la bun sfârșit proiectele orașului, spre satisfacția majorității oamenilor care își doresc aceste lucruri și față de care mă simt responsabil, dar și spre mica satisfacție față de invidia, neliniștile unora, care așa cum spune un vechi proverb „mor de grija altuia.”>>

Articolul precedentPREMIERĂ: Congresul MARISIENSIS nu va consuma hârtie. #marisiensisgoesgreen
Articolul următorSusținătorii învățământului autonom maghiar la UMFST Târgu Mureș au fost primiți de Andronescu