Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari au fost sesizați de o femeie din comună, că fratele ei ar fi provocat scandal la domiciliul acesteia.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit, că bărbatul de 34 de ani, pe fondul consumului de alcool, şi-a agresat fizic sora, i-a adresat ameninţări, provocând totodată distrugeri în imobilul acesteia.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu  pe o perioadă de 5 zile și i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, ameninţare şi distrugere.

Ca urmare a cercetărilor, poliţiştii au stabilit că pe 30 septembrie a.c., seara, bărbatul ar fi adresat ameninţări şi ar fi agresat-o fizic şi pe concubina sa, de 27 de ani.

În cauză a fost de asemenea întocmit un dosar penal și a fost emis un alt ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

În urma administrării probatoriului, la data de 01 octombrie a.c., poliţiştii au dispus faţă de bărbat, măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea unităţii de Parchet competente, aflăm de la purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Articolul precedentASTĂZI: Accident mortal între Albești și Vânători
Articolul următorA fost anunțată prima ediție a Târgului Producătorilor Locali Mureșeni