În această dimineață, polițiștii din Târgu Mureș au efectuat două percheziții domiciliare, întru-un caz de șantaj și luare de mită. 2 persoane au fost reținute preventiv pentru 24 de ore.

La data de 6 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș  au desfășurat 2 percheziții , în județul Mureș, la persoane bănuite de șantaj și luare de mită.

În fapt, un bărbat ar fi determinat o angajată a unei instituții publice, să-i pună la dispoziție anumite documente, în baza cărora ar fi identificat mai multe persoane, ale căror bunuri erau supuse executării silite.

Ulterior, în baza informațiilor obținute și prin atribuirea de calități oficiale, ar fi șantajat victimele, in vederea executării silite a bunurilor.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a  dispus măsura reținerii pentru 24 de ore,faţă de cele două persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La percheziții  au  participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cercetările continuă.
 

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentNOU RECORD de infectări cu SARS CoV-2! România a ajuns la aproape 3.000 de cazuri în ultimele 24 de ore! Situația pe județe
Articolul următorPercheziţii domiciliare în Mureş într-un dosar de înşelăciune! Prejudiciu de peste 220.000 de lei