OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, afirmă că are 2-3 variante pentru mutarea Serviciilor de Pașapoarte și Înmatriculări din subordine, în clădiri aparținând unor agenți economici, cu chirie, dar adecvate deservirii publicului.

Potrivit prefectului, clădirea unde lucrează cele două Servicii în prezent, fost sediu de bancă, este improprie și, chiar dacă s-au luat măsuri urgente pentru a se efectua reparații în interior, trebuie găsită o soluție de perspectivă, sens în care a discutat și cu reprezentanții autorității locale.

“Acolo este o clădire improprie pentru activitatea respectivă, vin 300-400 de oameni zilnic (în perioada de vară și mai mulți, n.r.). Ar fi câteva soluții, dar trebuie să discut cu proprietarii, că nu sunt instituții de stat. (..) Mă gândesc la 2-3 clădiri din oraș, am și avut discuții cu proprietarii să ne închirieze una dintre clădirile acelea, care să și permită deservirea rapidă a populației, dar care să aibă și o parcare generoasă, încât să nu mai parcheze lumea în stradă sau pe străduțe lăturalnice”, a spus prefectul, care a adăugat că preferata sa are deja amenajări care să permită activitatea cu publicul.

Potrivit acestuia, proprietarii tuturor celor 2-3 clădiri în discuție, care nu se află în zona centrală, dar sunt în una ușor accesibilă, sunt agenți economici. Prefectul a precizat că speră ca discuțiile să se concretizeze anul viitor, întrucât clădirile în cauză vor necesita amenajări adiacente.

sursa: Punctul

Articolul precedentPERMISE ȘI ÎNMATRICULĂRI: Programul de lucru la Tîrgu Mureș
Articolul următorPremiu pentru combaterea violenței în familie