Tragedie în orașul mureșean Luduș, unde, miercuri seara, o adolescentă de 14 ani a fost găsită decedată. Potrivit polițiștilor, copila s-ar fi spânzurat.

 

Potrivit IPJ Mureș, în cursul serii de 03 mai, polițiștii din cadrul Poliției orașului Luduș au fost sesizați prin Apel 112, cu privire la decesul unei minore, din localitatea Luduș.

Deplasați la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, echipajul medical pronunţând, din nefericire, decesul acesteia. 

A fost identificată persoana în cauză, ca fiind o minoră de 14 ani, din localitatea Luduș.

Din primele cercetări efectuate, s-a constat faptul că, minora ar fi decedat prin spânzurare, pe corpul acesteia nefiind puse în evidență alte urme vizibile de violență.

Cadavrul acesteia a fost depus la Prosectura Spitalului orășenesc Luduș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care a survenit decesul persoanei.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentValeriu Gheorghiță anunță că, din 7 mai, oricine dorește să se vaccineze se poate prezenta la centre, fără programare, între orele 14-20
Articolul următorSorin Cîmpeanu, despre revenirea studenților la cursuri: Combinezoane de protecție pentru cei nevaccinați