Trei bărbați din județul Sibiu, care au furat motorină dintr-un buldo-excavator, au fost reținuți de polițiștii din Sighișoara.

 

Potrivit IPJ MUreș, la data de 30 noiembrie, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Apold, a avut loc un furt de combustibil.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că dintr-un buldo-excavator ar fi fost sustrași 80 de litri de motorină.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate ca fiind trei bărbați, de 21, 22 și 28 de ani, din județul Sibiu.

De asemenea, în continuarea activităților de cercetare penală, s-a constatat că aceștia ar mai fi sustras un acumulator și o trusă de chei, dintr-un utilaj agricol din Sighișoara.

Față de cei în cauză, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentBNR va lansa în circuitul numismatic o monedă din argint cu tema ”140 de ani de la înființarea Bursei de Valori București”
Articolul următorSprijin în valoare de 5.000 de euro pentru persoanele cu dizabilități pentru a-și achiziționa dispozitive și tehnologii asistive și tehnologii de acces