La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 00.50, pe DN 15 E578, la km 139+700 m, în afara localităţii Răstoliţa, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Răstoliţa, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia de mers Topliţa-Reghin, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a părăsit partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu o stâncă aflată pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, precum şi a unei pasagere, de 16 ani, aflată în autoturismul condus de acesta.

Ca urmare a verificării în baza de date, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.