La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 00.50, pe DN 15 E578, la km 139+700 m, în afara localităţii Răstoliţa, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Răstoliţa, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia de mers Topliţa-Reghin, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a părăsit partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu o stâncă aflată pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, precum şi a unei pasagere, de 16 ani, aflată în autoturismul condus de acesta.

Ca urmare a verificării în baza de date, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Articolul precedentSenatorul Cristian Chirteș (PNL) candidează la funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș
Articolul următorColiziune între un autoturism și un motociclu. Implicați, doi tineri din Bistrița și Mureș