În această dimineață, în jurul orei 06:00, un accident rutier s-a produs la ieșire din localitatea Saschiz spre municipiul Sighișoara pe E60.

A fost vorba despre un accident rutier produs între un autotren și o autoutilitară, iar în urma impactului o victimă de cod verde care se afla în autoutilitară a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu Mureș pentru investigații suplimentare.

Pe toată durata intervenției s-a circulat alterantiv pe un sens de mers.

Actualizare IPJ: 

În această dimineață, pe DN 13 E60, km.97+100, la ieșirea din localitatea Saschiz spre Brașov, a avut loc un accident rutier, cu implicarea a două autovehicule.

În urma accidentului, conducătorul unuia dintre autovehicule, un bărbat, de 48 de ani, din Maramureș, a fost rănit și transportat la unitatea spitaliceasca pentru acordarea de
îngrijiri medicale.

Atât acesta, cât și celălalt șofer, un bărbat,  de 49 de ani, din Mureș  au fost fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor in  care s-a produs accidentul.

Sursa: Realitatea de Mures