#La data de 22 august a.c., la ora 15:40, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, au oprit în trafic, pe DC 77, pe raza localităţii Ogra, un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat pentru săvârşirea unei alte abateri disciplinare la regimul rutier.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a  unui vehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

#La data de 22 august a.c., la ora 11:0, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, pe strada Samuel Micu din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 77 de ani, din Sighişoara.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu figurează cu permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicul.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentMUREȘ: Contract în proiectul de gestionare a deșeurilor
Articolul următorStart la unul din cele mai iubite evenimente din Mureș