MRT  – Motorsport  club sportiv  fondat după o activitate sportivă de peste 45 de ani,   organizează  în primă ediție un  eveniment dedicat tuturor iubitorilor și pasionaților de motor-sport indiferent de vârstă  intitulat MRT MOTORSHOW 2019.

MRT MOTORSHOW 2019 se va desfășura in weekendul 7-8 septembrie pe cel mai nou și mai modern circuit dedicat motorsportului din România și anume Transilvania Motor Ring  de la Cerghid.    

Evenimentul care se dorește a fi unul de excepție, unic  până acum  sub aspectul diversității evenimentelor găzduite,  se va desfășura pe doua secțiuni: On Track adică pe circuitul propriu-zis și ON Paddock  Area,  adică in zona tehnică.

Aceasta presupune  acces sâmbăta pe pistă în manșe succesive auto si moto de cate 50 de minute pentru toți  doritorii  de senzații tari, iar duminică vor putea fi admirate pe viu și în premieră,  în diverse formate de teste monoposturi, prototipuri,  mașini din clasa Ferarri Chalenge etc.

În paralel cu activitățile de pe pistă,  pasionații inclusiv  familiile cu copii pot  cunoaște îndeaproape   particularități ale diferitelor mașini de competiții de la karturi si motociclete până la mașini de raliu,  drift  sau Off-Road expuse in zona tehnică.

Articolul precedentArsenal descoperit de polițiști, în Târgu Mureș și Sânpaul
Articolul următorEVENIMENT: Sighișoara, de 20 de ani în Patrimoniul UNESCO