Incendiu de gunoi menajer și vegetație uscată în orașul Luduș, pe str. 1 Mai. Pompierii mureșeni se luptă de câteva ore bune pentru lichidarea focarelor care generează un fum dens. Au fost emise două avertizări Ro-ALERT către populație.

 

O porțiune de teren din orașul Luduș pe care este depozitată o cantitate apreciabilă de gunoi menajer și este înconjurată de vegetație, uscată acum din cauza temperaturilor ridicate, a luat foc, vineri în jurul amiezii. 

Se intervine cu 14 cadre militare, trei autospeciale de stingere, o ambulanță B2 și șapte pompieri voluntari din cadrul SVSU Luduș și Iernut cu două autospeciale de stingere.

Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 20 arii prin mai multe focare.

La fața locului s-a deplasat și un buldo-excavator din cadrul CLSU Luduș pentru a facilita intervenția echipajelor profesioniste.

În urma degajărilor mari de fum au fost emise două mesaje de avertizare a populației prin intermediul aplicației Ro-Alert.

ImagineImagineImagine

 

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentTragediile care au schimbat România: Doctorul pentru care românii au ieșit în stradă – Cum ar fi arătat România fără Raed Arafat
Articolul următorCULISELE PUTERII | Raed Arafat, la șapte ani de la tragedia de la Siutghiol: „Urgența nu poate fi făcută sub formă de business”