În perioada sărbătorilor Pascale, respectiv 22-25 Aprilie, aproximativ 150 de polițiști vor acționa zilnic în județul Mureș pentru ca această sărbătoare să fie celebrată în liniște și siguranță.

 

Efectivele care vor fi prezente în teren vor acționa atât pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale cât și pentru creșterea gradului de siguranță Rutieră.

 

De asemenea, polițiștii vor fi prenzenți și în zona lăcașurilor de cult pentru prevenirea oricăror incidente cât și pentru ca fiecare cetățean să se bucure de aceste sărbători.

 

Având în vedere că este o perioadă aglomerată, pentru că cetățenii încă mai au cumpărături de făcut, polițiștii vă recomandă să fiți vigilenți, să manifestați o atenție deosebită asupra banilor pe care îi aveți la dumneavoastră și asupra bunurilor de valoare, astfel încât sa nu deveniți victime ale infracțiunilor.

 

Dacă plecați la drum, conduceți prudent, respectați regulile de circulație și nu vă grăbiți întrucât este important să ajungeți în siguranță și să petreceți alături de cei dragi.

 

În caz de nevoie sau dacă ați asistat ori aveți cunoștintă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelați cu încredere la cel mai apropiat polițist, ori sunați la 112 – Apelul Unic de Urgență!

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentMADR acordă peste 450 de milioane de lei pentru susținerea activității crescătorilor din sectoarele bovine, suine și avicol
Articolul următorA fost creată înghețata care ajută la calmarea tusei! Inventatorii sunt români: ce preț va avea