2 posturi de inspector clasa I grad profesional superior sunt scoase la concurs de Primăria Municipiului Târgu Mureș, la Serviciul achiziții din cadrul Direcției economice.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei, Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 19 martie 2018 ora 1000  –  proba scrisă. Data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în M.O. al României, Partea a III-a, şi vor conţine documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din Hotărârea Guvernului României  nr. 611/2008.

Se solicită studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor juridice, economice, inginerești, administrative, matematică, informatică, precum și vechime în specialitate de minimum șapte ani.

Informațiile din anunțul publicat în M.O., bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului sunt afișate la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor : Târgu Mureș, P-ța Victoriei nr.3, cam.85, 0265-268330, int.165, [email protected], persoana de contact Socaciu Katalin, consilier.

Articolul precedentVEDETA SĂPTĂMÂNII. Omul care l-a enervat pe Dragnea
Articolul următorEfectele BREXIT, pentru mureșenii beneficiari ai programului Erasmus+