Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale marţi, 20 august, începând cu ora 09.00, în localitatea Văleni şi parţial în localitatea Deleni, judeţul Mureş.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Articolul precedentFOTO/INTERVENȚIE CU SUFLET: Trei căței aruncați într-un canal, salvați de pompierii mureșeni
Articolul următorBilanțul Poliției mureșene, în numai 4 zile: 8 infracțiuni surprinse în flagrant și 3 urmăriți național prinși