Aseară, în jurul orei 22.45, Poliția municipiului Tîrgu Mureș a fost sesizată cu privire la existența unui colet suspect, respectiv o geantă, pe b-dul 1 Decembrie 1918 din Tîrgu Mureș, pe trotuar, în fața unui magazin.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Tîrgu Mureș, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Tîrgu Mureș, forțe din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Mureș, precum și din cadrul Direcției Județene de Informații Mureș.
Acestea au intervenit conform procedurilor specifice ce se impun în această situație, perimetrul fiind delimitat.
Astfel,  pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Tîrgu Mureș, pe trotuar, în față unui magazin, a fost identificată o geantă de culoare neagră. Conținutul acesteia a fost verificat de către lucrători din cadrul Direcției Județene de Informații Mureș, constatându-se că este goală.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Tîrgu Mureș au ridicat geanta respectivă și desfășoară în continuare verificări în vederea identificării persoanei care a lăsat geanta în acel loc.

Articolul precedentAVERTISMENT: Ritm extrem de lent în execuția lotului Câmpia Turzii-Chețani, pe A3
Articolul următorEveniment național al PNL, organizat de femeile liberale din județul Mureș