În urma incidentului de azi noapte, când un urs a atacat o persoană la o stână lângă Cucerdea, prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, a convocat Comitetul local pentru situații de urgență al comunei Cucerdea. Ședința va avea loc la Primăria Cucerdea, de la ora 11. Participă și membrii Comitetului județean pentru situații de urgență cu atribuții în domeniu.

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a anunțat că aseară, “în jurul orei 23.55, Poliția municipiului Târnaveni a fost sesizată prin Apel 112, de către un bărbat din localitatea Cucerdea, cu privire la faptul că îngrijitorul oilor la stâna acestuia ar fi fost atacat de un urs.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnaveni, iar din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că în extravilanul localității Cucerdea, un bărbat de 66 de ani, în timp ce ar fi păzit oile la o stână, ar fi fost atacat de un urs, care i-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul corpului”

Victima a fost transportată în stare de conștiență la U.P.U. Târgu Mureș pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Articolul precedentPOLIȚIA CONFIRMĂ! Ursul a atacat azi noapte un om, în Cucerdea
Articolul următorSURSE: ALDE a negociat cu PNL șefia Departamentului de Energie, pentru mureșeanul Nicu Havrileț