Peste 50 dintre cei mai influenți bloggeri, vloggeri, instagrammeri, snapchatteri și pasionați de călătorie din lumea întreagă au vizitat Sighișoara, în cadrul ExperienceRomania.

„Experience Romania era pasul firesc pentru noi, după succesul răsunător pe care l-a avut Experience Bucharest. România este o destinație complexă, potrivită oricărui tip de călător. Specialiștii care vor fi prezenți la conferință înțeleg și împart entuziasmul nostru, comunicându-l mai departe către comunitățile lor, online și offline. Europa de Est va avea în România o destinație impresionantă pentru turiști”, declară Tudor Maxim, fondatorul Experience Romania.

Misiunea proiectului este de a promova România și a ridica-o la rangul celei mai căutate destinații turistice din Europa de Est. Astfel, în cele două săptămâni, peste 50 dintre cei mai influenți bloggeri, vloggeri, instagrammeri, snapchatteri și pasionați de călătorie din lumea întreagă vor experimenta cele mai frumoase atracții ale României, vor interacționa cu profesioniști creatori de conținut și profesioniști din domeniul turismului.

sursa: sighisoaraonline.com

Articolul precedentAccident grav la Ibănești!
Articolul următorAparatul de depistare a substanțelor psihoactive – primul rezultat pozitiv, la Târgu Mureș