Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină marți, la un depozit comercial cu o suprafață de 5.500 mp, situat pe strada Depozitelor din Târgu Mureș, unde a izbucnit un incendiu. La această oră, flăcările se manifestă violent, iar  tavanul depozitului s-a prăbușit și toate materialele interioare au ars.

 

La fata locului au intervenit cinci autospeciale de interventie (o autoscară mecanică, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și comandă). După ce au ajuns la fața locului, pompierii au avut o intervenție mai dificilă din cauza fumului dens și au fost nevoiți să folosească doar cu aparatele de respirat. A fost prealertată grupa operativă pentru asigurarea permanentei la nevoie.

”Incendiul se manifestă în interiorul depozitului comercial cu degajări de fum, pompierii militari intervin pentru localizarea și lichidarea acestuia. Nu sunt anunțate victime, depozitul se află în afara programului de lucru și nu mai erau persoane în interior”, a transmis ISU Mureș.

Ulterior, flăcările au început să se manifeste violent.

„Incendiul se manifesta foarte violent, tavanul depozitului s-a prăbusit, toate materialele interioare au ars. Prioritatea pompierilor în momentul de față este de a limita propagarea incendiului la depozitele învecinate”, a transmis în urmă cu puțin timp ISU Mureș.

 

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

 

 

 

Sursa: Realitatea de Mures