În ultimele zile, polițiștii mureșeni au constatat în flagrant mai multe infracțiuni rutiere, pe fondul consumului de alcool de către conducătorii auto.

#La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au oprit în trafic, pe strada Pomilor, un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din localitate, căruia, în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0.57 mg/l alcool pur in aerul expirat.

#La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 16.45, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Iernut au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, căruia, în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0.44 mg/l alcool pur in aerul expirat.

#La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au oprit în trafic, pe strada Bartok Bela, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din localitate, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0.78 mg/l alcool pur in aerul expirat.

#La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au oprit în trafic, pe raza localităţii Poieniţa, un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din localitate, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 1.06 mg/l alcool pur in aerul expirat.

#La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au oprit în trafic, pe DC 136, pe raza localităţii Mădăraşi, un autoturism condus de un bărbat, din localitatea Band, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0.78 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Articolul precedentVIDEO: DOSAR PENAL după sesizarea PNL, în cazul „înghețatei electorale” împărțită de ALDE
Articolul următorPE DRUMURILE DIN MUREȘ: Fără permis de conducere și fără certificate de înmatriculare